Dames fietskleding collectieHeren Fietskleding collectie

Dames fietskleding

Heren fietskleding

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

 • € 49.98 € 99.95 -50%
  Nieuw Aanbieding!

  Noa is een lange winterbroek voor de extra koude dagen speciaal voor dames.Om je lichaam op warm te houden is aan de voorzijde ter hoogte van het kruis winddicht en waterafstotend materiaal verwerkt.

  € 49.98 € 99.95 -50%
  Product is beschikbaar met verschillende opties
 • € 64.98 € 129.95 -50%
  Aanbieding!

  Nero is een lange winterbroek voor de extra koude dagen.Om je lichaam op warm te houden is aan de voorzijde ter hoogte van het kruis winddicht en waterafstotend materiaal verwerkt.

  € 64.98 € 129.95 -50%
  In voorraad
 • € 59.95

  Wallace & Gromit de meest positieve karakters uit de UK met de spreuk "Keep Up Lad"  maken ze dat helemaal duidelijk. dit is een van de grappigste fietsshirts in onze collectie.

  € 59.95
  In voorraad
 • € 59.98 € 149.95 -60%
  Aanbieding!

  De Arial short is zo ontwikkeld dat het alle voordelen biedt van een fietsbroek met bretels (zakt niet af, aansluitende pasvorm, geen elastische band in taille en op je buik) maar deze niet nodig heeft en daarmee de nadelen van een BIB Short achterwege laat. De fiets-short is bijvoorbeeld gemakkelijk en snel, aan en uit te trekken door een speciale rits...

  € 59.98 € 149.95 -60%
  In voorraad
 • € 24.95

  Stoere heren armstukken "Rey" met skuls de opvolger van de legendarische Tattoo armstukken van Primal Wear. Perfect voor het voor en najaar door een speciale binnenlaag schijnen deze armstukken niet door tijdens het oprekken de silconen grippers aan de bovenzijde zorgen ervoor dat ze goed op hun plaats blijven zitten.

  € 24.95
  In voorraad
 • € 24.95

  Voor de stoere chicks op de fiets deze Primal Wear armwarmers ideaal voor de voor en najaarsritten die nog net aan de koude kant zijn. De binnenvoering is voorzien van een zwarte buitenzijde die voorkomt dat bij het rekken geen witte gloed zichtbaar wordt.

  € 24.95
  Product is beschikbaar met verschillende opties
 • € 79.95
  Nieuw

  Leuk en origineel heren fietsshirt het monster op de fiets dat ben jij toch! en je maakt meteen duidelijk aan welke kant je gaat inhalen (of toch niet) Shirt met een strakke Race cut pasvorm en high end materialen.

  € 79.95
  In voorraad
 • € 64.95

  Fraai in hoofdzakelijk roze fietsshirt met een azteken stijl opdruk De Cycology gear artwork wordt altijd met de hand getekend dit geeft de fietskleding een bijzondere uitstraling, let wel op deze truien zijn verslavend origineel.

  € 64.95
  In voorraad