Dames fietskleding collectieHeren Fietskleding collectie

Dames fietskleding

Heren fietskleding

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

 • € 24.95

  Stoere heren armstukken "Rey" met skuls de opvolger van de legendarische Tattoo armstukken van Primal Wear. Perfect voor het voor en najaar door een speciale binnenlaag schijnen deze armstukken niet door tijdens het oprekken de silconen grippers aan de bovenzijde zorgen ervoor dat ze goed op hun plaats blijven zitten.

  € 24.95
  In voorraad
 • € 59.95

  Wallace & Gromit de meest positieve karakters uit de UK met de spreuk "Keep Up Lad"  maken ze dat helemaal duidelijk. dit is een van de grappigste fietsshirts in onze collectie.

  € 59.95
  In voorraad
 • € 24.95

  Voor de stoere chicks op de fiets deze Primal Wear armwarmers ideaal voor de voor en najaarsritten die nog net aan de koude kant zijn. De binnenvoering is voorzien van een zwarte buitenzijde die voorkomt dat bij het rekken geen witte gloed zichtbaar wordt.

  € 24.95
  In voorraad
 • € 59.95

  Uniek kleurrijk dames fietsshirt met een sport cut pasvorm niet te strak maar wel getailleerd voor een vrouwelijke uitstraling, stand out of the crowd het dames fietsshirt "Tagged" Graffiti op een wielershirt het kan bij Primal.

  € 59.95
  In voorraad
 • € 57.95

  Primal heren fietsshirt "Kwaremont" een heerlijk biertje met een precies goed alcohol of stijgings percentage. een echte voorjaarsklassieker

  € 57.95
  In voorraad
 • € 64.95

  Fraai in hoofdzakelijk roze fietsshirt met een azteken stijl opdruk De Cycology gear artwork wordt altijd met de hand getekend dit geeft de fietskleding een bijzondere uitstraling, let wel op deze truien zijn verslavend origineel.

  € 64.95
  In voorraad
 • € 69.95

  Cycodelic bijzondere dames fietsshirt De Cycology gear artwork wordt altijd met de hand getekend dit geeft de fietskleding een bijzondere uitstraling.

  € 69.95
  In voorraad
 • € 57.95

  Primal heren fietsshirt Flash Art donkere tinten opgevrolijkt met een zwaluw.

  € 57.95
  In voorraad