Aanbieding! Davanti bikewear jack "Rian" Woolmix Expand

Davanti heren fietsshirt lange mouw "Reno" Woolmix

Davanti Davanti

Nieuw

Heren winterjack Reno heeft bij zijn introductie al de nodige lof geoogst. Het is een compleet nieuwe kijk op comfort, warmte, pasvorm en gebruik van materialen. Het is opgebouwd uit meerdere panden en verschillende materialen. Over elk gebruikt materiaal en pand is nagedacht om te komen tot het ultieme winterjack.

Meer details

10% Combinatie korting

De gebruikte stof is een hoogwaardige mix van wol en moderne materialen. De stof is dubbellaags; de buitenzijde bevat de meeste wol (maar liefst 56%!) en de binnenzijde is van het materiaal waar ook je zweetshirt van gemaakt is. Zo hebben we de ideale combinatie gemaakt van de sublieme eigenschappen van wol: warm, temperatuur regulerend, snel drogend, aangenaam dragend en houdt geen geurtjes vast,  en de binnenzijde zorgt dat transpiratie snel wordt afgevoerd waardoor droog en warm blijft.

Het jack is opgebouwd uit meerdere perfect geplaatste panden. Alleen het rugpand bestaat bijvoorbeeld al uit drie delen. Op deze manier hebben we een perfecte pasvorm gecreeerd. Omdat we echt een mooie aansluitende pasvorm met optimaal comfort voor je wilden, heb je op sommige plaatsen een stof  met extra elasticiteit. Bijvoorbeeld in mouwen. Deze sluiten mooi strak op het lichaam aan, zonder te knellen.

De mouwen hebben aan het einde een mooie elastische boord die kou en wind buiten houdt.

Voor je spullen heb je drie achterzakken. Ook hier hebben we iets nieuws ontwikkeld; de middelste achterzak is afsluitbaar met een rits. Deze is veel gemakkelijker met handschoenen aan te openen en te sluiten.

LANA INVERNO: een sublieme mix van 56% wol 30% katoen en 14% polyamide. Dubbellaags textiel met een wolmix aan de buitenzijde en een binnenzijde van polyamide voor perfecte afvoer van transpiratie. Jeukt niet, houdt geen geurtjes vast. Zeer warm en comfortabel.


maattabel

Rits LengteVolle Lengte
Rits TypeZichtbare rits
PasvormRace (strakke pasvorm)
Zakken3 Achterzakken
Materiaal56% wol 30% katoen en 14% polyamide
Gebruiks niveauRace of extreem lange ritten
Temperatuur bereikVoorjaar, winter en herfts
Grippers MouwenGeen
Gripper onderzijdeSiliconen rondom
Mouw soortRechte Mouw
Reflecterende detailsAchterzijde
Path: | | | Davanti heren fietsshirt lange mouw "Reno" Woolmix